Buitenlandse successen

IMG-20160711-WA0003Afgelopen weekend zijn we met twee van onze fokprodukten naar Duitsland gereisd om mee te doen met een internationale show welke gehouden werd op het schitterende terrein van de familie Ismer, Thierpark Strohen. Dit is een hele gezellige show met veel mooie paarden. Onze paarden waren nog nooit van huis geweest en worden ook niet zo getraind en voorgesteld zoals de meeste showpaarden die daar mee doen.
De jaarling Sharifah (BS Mashallah x Satora ), hiernaast op foto, in eigendom van Emiel was erg afgeleid in de ring van al dat moois en zodoende haalde ze de negende plaats in een grote rubriek. Zowel Emiel als wijzelf zijn hiermee tevreden. Ons veulen Saamarsha (BS Mashallah x Saadia) werd derde in een pool van drie en haalde daarmee een bronze medaille. Voor meer informatie over de show en de resultaten, verwijzen wij u graag door naar de website van Arabianessence. U kunt hier de video van de presentatie van Sharifah (Yearling Fillies Class 2) en Saamarsha (Foals Class 1/5) terugvinden.

Onze hengst Sjacour (Mencour x Sjakoera) welke door Imke Lamsma wordt uitgebracht is geselecteerd voor het EK junioren in Portugal, daarom zijn we bijzonder trots op beide!   Ons fokdoel, het fokken zowel een mooi paard alsook een bruikbaar sportpaard, is dit weekend wederom goed gelukt.